Benvinguts al nord! - kmon home
9999
post-template-default,single,single-post,postid-9999,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Benvinguts al nord!

Segurament és l’estil de decoració que més està triomfant. Per la seva senzillesa i elegància, ens encanta aquest estil i volem explicar-te els seus punts forts.

  1. La llum, la gran protagonista. Acostumats als països escandinaus a no tenir massa hores de llum, han fet de la llum natural el leitmotiv de tots els espais de la casa. Això implica, per exemple, que les cortines opaques no són habituals i es tendeix sempre a les transparències. Els colors de parets, sostres i terres acostumen a ser clars, ja que els colors foscos apaguen molt els espais.
  2. Blanc. No és d’estranyar, doncs, que el color insígnia d’aquest estil sigui el blanc. El color blanc fa rebotar la llum i la transporta a tots els racons de la casa. Normalment la tendència és que es combini el blanc amb colors sorra com el beige.
  3. Fusta a la vista! També és molt popular en la tradició nòrdica el contacte amb la naturalesa i integrar l’exterior amb els interiors de les cases. La fusta ens donarà joc amb la calidesa i les textures.
  4. Línies senzilles. Aquí s’imposa la senzillesa, les línies rectes i depurades als mobles de les habitacions. Menys és més però, sobretot, han de ser pràctics. Més que buscar mobles i accessoris per la llar barrocs, s’intenta crear espais diàfans on no tenen lloc grans càrregues de disseny.
  5. Tocs d’alegria. Tot i la sobrietat d’aquest estil, el més normal és buscar motius alegres per decorar les habitacions, especialment en la dels més petits, o trencar la rigidesa dels espais amb petits accessoris de colors vibrants.

Animeu-vos a canviar els vostres espais i inundar amb aquest estil la vostra llar. Experimenteu, proveu i arrisqueu-vos amb l’estil nòrdic. Us atreviu? Passeu per la nostra botiga i us assessorarem i ensenyarem productes perfectes per transformar la decoració de qualsevol estància.  Arriba la brisa del nord i arriba per quedar-se a les vostres llars.