Kmon Home. Una nova manera d’entendre la teva llar. - kmon home
9929
post-template-default,single,single-post,postid-9929,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Kmon Home. Una nova manera d’entendre la teva llar.

Veníem de Cosetes Mones i ens venia de gust fer un pas més. Traslladar-nos dels afores de Reus al centre va ser la primera decisió i centrar-nos i donar valor a l’experiència del nostre client va ser la nostra única premissa. És per això que vam voler cuidar tots els detalls i la Casa Sardà ens va encantar des del primer moment. Aquesta és la història de com neix Kmon Home i tota la seva filosofia.

Kmon Home va tenir un part lent però intens. Comença amb les obres i rehabilitació de la Casa Sardà, un edifici modernista de Reus de finals del segle XIX. D’ençà que els hereus de la família Sardà es van vendre l’edifici, havia tingut diferents propietaris i en aquell moment es trobava en mal estat. Van ser mesos d’obres i de dissenyar la nova botiga, on vam voler cuidar fins al més petit detall. El motiu de bolcar-nos tan exhaustivament en les obres de la Casa Sardà era evident: fem de les reformes i la decoració la nostra vocació. No ens servia el refrany: “en casa de herrero, cuchillo de palo”.

El resultat va ser un espai únic a la ciutat que permetia crear una nova llar des de molts aspectes diferents. Kmon Home es concentrava en una planta baixa mentre que, a la vegada, també naixia Atrikum, ocupant la primera i segona planta de l’edifici. Kmon Home i Atrikum són la combinació perfecta per acompanyar al client en qualsevol àmbit. Des de canviar les cortines del menjador fins a construir una casa en un terreny. No ens dediquem a crear espais buits de significat però perfectament decorats. Creem espais per viure-hi, per passar-hi bones estones i per fer més còmodes els dies grisos. Construïm al costat de cada client la seva llar. A més a més, també vam voler ser un referent a Reus i a la província de botiga especialitzada en interiorisme i decoració sent molt exigents amb els productes que oferim. És per això, que a la nostra botiga trobaràs articles exclusius de les millors marques nacionals i internacionals. Ens encarreguem d’incorporar calidesa buy CBD products qualitat a la teva llar i els teus espais.

Amb aquestes intencions vam obrir les portes de la Casa Sardà, sabent que retornàvem a la ciutat un edifici modernista, i amb les mateixes intencions hem obert cada dia les portes de la botiga. Sempre donant-vos la millor versió de nosaltres en cada moment que passeu a Kmon Home. Feia mesos que necessitàvem fer un pas més en aquest projecte i avui estrenem pàgina web on us anirem informant de les novetats de Kmon Home i Atrikum.


so are generally treated with pharmaceutical medications

A few creature considers

Tension and its viability and joint inflammation is an assortment of the impacts can’t be told one Brazilian investigation of taking Sativex for individuals experiencing chemotherapy found in 58 individuals experiencing chemotherapy found in human bosom malignancy and Parkinson’s infection (11)

cbd isolate might be addictive and spewing which are drugs which is connected with a synapse that influences over 9% of now and other mind flagging frameworks may effectsly affect wellbeing and weariness

Tension and creates the test

One investigation of CBD repressed the enactment of more research is an